Seger med 7-4 för HV 71 mot Oskarshamn

HV 71 vann mötet i J18 Regional syd herr på bortaplan mot Oskarshamn, med 7-4 (2-2, 3-2, 2-0).

Det var första segern för HV 71. I premiären förlorade laget med 2-3 mot Växjö .

Oskarshamn tog ledningen efter 4.48, genom Malte Gustavsson.

HV 71 kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.40 slog Alfred Ingelsten till assisterad av Algot Jansson och Tobias Krestan.

Laget tog också ledningen efter 6.19, genom Tobias Krestan på pass av Alfred Ingelsten och Elias Bräck.

Oskarshamn kvitterade till 2-2 efter 9.58, när Albin Larsson hittade rätt.

HV 71 var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-5.

Även i tredje perioden var det HV 71 som var starkast och gick från 4-5 till 4-7 genom två snabba mål tidigt i perioden av Tobias Krestan och Emil Strålberg och avgjorde matchen.

Tobias Krestan gjorde tre mål för HV 71 och spelade fram till ett mål och Alfred Ingelsten stod för tre poäng, varav två mål.

Oskarshamn tar sig an Frölunda i nästa match borta söndag 29 september 16.00. HV 71 möter samma dag 12.30 Tingsryd hemma.