Seger med 5-1 för SDE mot Spånga

SDE vann mötet i J20 Div 1 östra A herr på hemmaplan mot Spånga, med 5-1 (1-0, 2-0, 2-1).

SDE tog ledningen efter 8.45, genom Rasmus Råsten. SDE startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Martin Käck och Eric Bratt. 7.00 in i tredje perioden nätade Spångas Noah Holm på pass av Theo Wuscha och Liam Voltaire och reducerade för Spånga. Fler mål än så blev det inte för Spånga.

17.37 in i perioden slog Elis Hamberg till framspelad av Hugo Ahlberg och Viggo Larsson och ökade ledningen för SDE.

Laget punkterade matchen med ett 5-1-mål med 24 sekunder kvar att spela genom Wilmer Nilsson assisterad av Martin Käck och Rasmus Edin.

Det här betyder att SDE nu ligger på andra plats i tabellen, och Spånga är på tredje plats.

I nästa omgång har SDE Östhammar/Gimo borta i ÖSK-hallen, lördag 19 oktober 13.30. Spånga spelar hemma mot Järfälla onsdag 16 oktober 19.20.