Seger för Tingsryd hemma mot Vita Hästen

Det blev dramatiskt när hemmalaget Tingsryd vann matchen mot Vita Hästen i Dackehallen på torsdagen. Theus Thomasson slog till med bara 50 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål. Matchen i i J18 Regional syd herr slutade 4-3 (2-1, 1-0, 1-2).

Segern var Tingsryds fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Tingsryd tog ledningen efter 7.38, genom Axel Remmerfelt assisterad av Noah Brattlöf och Jeremy Rylance.

Vita Hästen kvitterade till 1-1 efter 11.59, när Milliam Dahlgren hittade rätt på pass av Eliam Heine-Hällborn och Adam Svedman.

Tingsryd tog ledningen på nytt efter 17.51, när Alfred Carlsson slog till framspelad av Valle Lindström och Noah Brattlöf.

Efter 16.25 i andra perioden nätade Nils Stenberg, framspelad av Elton Martinsson och Valle Lindström och gjorde 3-1. 31 sekunder in i tredje perioden nätade Vita Hästens Alfred Gustafsson på pass av Emil Önander och Mio Svanberg och reducerade för Vita Hästen.

Efter 11.34 slog Milliam Dahlgren till på nytt på pass av Frans Vejkabo och Adam Svedman och kvitterade för Vita Hästen.

Men Tingsryd avgjorde matchen med 50 sekunder kvar att spela genom Theus Thomasson framspelad av Axel Remmerfelt och Nils Stenberg.

Det här var Tingsryds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vita Hästens andra uddamålsförlust.

För Tingsryd gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Vita Hästen är på tionde plats.

Tingsryd tar sig an Växjö i nästa match hemma söndag 20 oktober 14.00. Vita Hästen möter samma dag 16.00 Rögle borta.