Seger för SSK J18 hemma mot Tyresö Hanviken Hockey

SSK J18 vann hemma mot Tyresö Hanviken Hockey i J18 regional öst herr. Matchen på söndagen slutade 4-1 (0-0, 3-1, 1-0).

Den första perioden slutade 0–0. Efter 4.32 i andra perioden gjorde SSK J18 1-0 genom Nils Håkansson.

Tyresö Hanviken Hockey kvitterade till 1-1 genom Liam Enersen Tysk efter 5.44 av perioden.

SSK J18 gjorde dock två mål och gick från 1-1 till 3-1, målen av Loke Åkesson och Jason Rosqvist. 10.00 in i tredje perioden slog William Säfström till framspelad av Filip Michalski och Marlon Mahlberg och ökade ledningen för SSK J18.

SSK J18:s Filip Michalski hade tre assists.

Tyresö Hanviken Hockey har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter tre spelade matcher. SSK J18 har nio poäng.

Torsdag 3 oktober möter SSK J18 Nacka borta 19.00 och Tyresö Hanviken Hockey möter Sollentuna hemma 19.40.