Pantern vann efter förlängning mot Tyringe

Matchen i HockeyEttan södra mellan hemmalaget Tyringe och gästande Pantern var oavgjord vid full tid, 1-1. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Freddie Larsson som stod för det avgörande målet.

Panterns sportchef Joakim Tillgren tyckte till om matchen:

– Tight match där vi jobbar oss in i matchen och tar 2 poäng. Tycker vi vinner poängen rättvist.

Första perioden blev mållös. Det var först 9.26 in i andra perioden som Tyringe tog ledningen genom Wille Frelin framspelad av Liam Blomquist.

14.12 in i tredje perioden nätade Panterns Simon Bondesson framspelad av Calle Olsson och Melker Bergman och kvitterade för Pantern. I förlängningen tog det 1.36 innan Pantern också avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Freddie Larsson, framspelad av Leon Matthiasson och Isac Göransson.

Det här var Tyringes andra uddamålsförlust den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Pantern är på sjunde plats.

I nästa match, onsdag 2 oktober 19.00, har Tyringe Mörrum borta i Jössarinken, medan Pantern spelar hemma mot Karlskrona.