Östersund utklassade Njurunda – vann med 8-2

Östersund övertygade när laget vann på hemmaplan mot Njurunda i J20 Region norr B herr med hela 8-2 (2-1, 3-0, 3-1).

Njurundas tränare Robin Bredberg tyckte så här om matchen:

– Vi bjuder på allt för mycket för att kunna utmana Östersund.

Östersund hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.46 genom Rasmus Erhardsson, och gick upp till 2-0 innan Njurunda svarade.

I periodpausen hade Östersund ledningen med 3-1. Östersund gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-1 till 5-1, målen av Elton Lilja och Ville Westin.

Njurunda reducerade dock till 5-2 genom Rauls Kapura efter 20.53 av perioden. Östersund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Rasmus Erhardsson, som gjorde två mål, och Elliot Ahlberg.

Östersunds Ebbe Dahlen hade tre assists och Rasmus Erhardsson gjorde tre mål.

Östersund har nu nio poäng efter tre spelade matcher, medan Njurunda har två poäng efter två matcher.

Nästa motstånd för Östersund är Ö-vik Hockey J20. Lagen möts lördag 19 oktober 16.00 i Skyttishallen. Njurunda tar sig an Sundsvall J20 borta måndag 14 oktober 19.30.