Östersund höll inte hela matchen borta mot Björklöven

Matchen mellan Björklöven och Östersund i J18 Regional norr herr var jämn i två perioder. Men i tredje perioden avgjorde Björklöven matchen och vann med 5-4 (1-1, 1-1, 3-2).

Mathias Sivertsen Andresen stod för Björklövens avgörande mål 18.22 in i tredje perioden.

Östersund tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Lukas Nilsson på pass av Aldin Huzejrovic och Oscar Sandgren.

Björklöven kvitterade till 1-1 efter 19.22, när Lucas Dahlgren fick träff assisterad av Eddin Mesanovic och Wille Lundberg.

Björklöven tog också ledningen efter 20.26, genom Eddin Mesanovic framspelad av Rasmus Becker och Lucas Dahlgren.

Efter 17.48 i andra perioden slog Wilmer Ramstedt till, på pass av Neo Häggblad och kvitterade för Östersund. I tredje perioden var det Björklöven som spelade bäst. Laget vann perioden med 3-2 och matchen med 5-4.

Björklöven har nio poäng och Östersund har sex poäng efter fyra omgångar.

Nästa motstånd för Östersund är Vännäs. Lagen möts lördag 28 september 13.00 i Vännäs Ishall.