Oskarshamns segerrad fortsätter efter 6-1 mot Västerås

6-1 (2-1, 3-0, 1-0) blev resultatet när Oskarshamn och Västerås möttes i Be-Ge Hockey Center på fredagen. I och med detta har Oskarshamn hela sex raka segrar i Hockeyallsvenskan.

Oskarshamn tog ledningen efter sju minuters spel, genom Nolan Walker assisterad av Erik Reed Bradford och Michael Joyaux.

Västerås kvitterade till 1-1 efter 11.41, när Malte Sjögren hittade rätt framspelad av Olle Norberg och Eric Engstrand.

Oskarshamn tog ledningen på nytt efter 12.21, när Zion Nybeck fick träff på pass av Nolan Walker och Liam Hawel.

I andra perioden var Oskarshamn starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom mål av Nolan Walker, Eero Savilahti och Filip Sveningsson. 8.16 in i tredje perioden slog Liam Hawel till framspelad av Nolan Walker och Michael Joyaux och ökade ledningen för Oskarshamn.

Oskarshamns Nolan Walker stod för två mål och tre assists och Liam Hawel gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här betyder att Oskarshamn är kvar på tredje plats, och Västerås stannar på tionde plats, i tabellen. Oskarshamn var åtta i tabellen för 22 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Oskarshamn är Björklöven. Västerås tar sig an Vimmerby borta. Båda matcherna spelas onsdag 23 oktober 19.00.