Vann igen – besegrade Östersund

Oskarshamn är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 5-2 (2-1, 1-1, 2-0) hemma mot Östersunds IK. Det innebär också att Östersunds IK har sex raka förluster i Hockeyallsvenskan.

Oskarshamn startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Gustaf Westlund och Filip Sveningsson innan Östersunds IK svarade och gjorde 2-1 genom Anton Öhman. Efter 2.16 i andra perioden gjorde Oskarshamn 3-1 genom Georg Weigelt.

Östersunds IK reducerade dock till 3-2 genom Casper Larsson efter 11.11 av perioden.

Oskarshamn gjorde 4-2 genom Liam Hawel efter 20.59. 15.41 in i tredje perioden slog Filip Sveningsson till på nytt framspelad av Rasmus Bengtsson och Zion Nybeck och ökade ledningen för Oskarshamn.

Oskarshamns Zion Nybeck hade tre assists.

På onsdag 16 oktober 19.00 spelar Oskarshamn borta mot Vimmerby, och Östersunds IK hemma mot Nybro.