Oscar Karlsson matchhjälte när Linköping vann mot Växjö

Det blev seger för Linköping borta mot Växjö i J20 Nationell södra herr. Matchen slutade 1-0, matchens enda mål kom först i tredje perioden. Matchhjälte för Linköping blev Oscar Karlsson som gjorde målet.

Linköpings tränare Jimmy Anderström tyckte till om matchen:

– En tuff, tät, bra och framförallt intressant match. Såklart skönt att få gå vinnande ur den. Vi laddar om för en lika tuff match imorgon.

Oscar Karlsson blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål 10.15 in i tredje perioden.

Segern var Linköpings sjunde på de senaste åtta matcherna.

Det här var Växjös åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Linköpings fjärde uddamålsseger.

Växjö ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Linköping leder serien. Ett fint lyft i tabellen för Linköping som så sent som den 3 oktober låg på sjätte plats.

Lagen möts igen i Växjö Ishall, lördag 26 oktober 14.00.