Örebro Hockey avgjorde i förlängningen mot Malmö

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Örebro Hockey avgöra den jämna matchen borta mot Malmö i SHL. Slutresultatet blev 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1). Patrik Karlkvist spelade en avgörande roll för Örebro Hockey när han stod för det vinnande målet i förlängningen.

Första perioden blev mållös, likaså andra perioden.

Malmö gjorde 1-0 genom Dominik Badinka efter 1.43 i tredje perioden.

Örebro Hockey kvitterade till 1-1 genom Hannes Björninen tidigt i perioden av matchen. I förlängningen tog det 1.55 innan Örebro Hockey också avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Patrik Karlkvist, på pass av Patrik Puistola och David Quenneville. Målet var Patrik Karlkvists femte i SHL.

Det här var Malmös tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Örebro Hockeys tredje uddamålsseger.

Örebro Hockeys nya tabellposition är sjätte plats, medan Malmö är på tionde plats.

I nästa match möter Malmö Timrå borta och Örebro Hockey möter Växjö hemma. Båda matcherna spelas torsdag 24 oktober 19.00.