Nybro utklassade Kalmar – vann med 10-0

Nybro övertygade när laget vann på hemmaplan mot Kalmar i J20 Div 1 D syd herr med hela 10-0 (2-0, 2-0, 6-0).

– Tycker inte att vi kommer upp i nivå de två första perioderna. Men vi leder trots det med 4-0. Tredjeperioden spelar vi riktigt bra, kommenterade Nybros tränare Jonny Ågren.

I och med detta har Nybro fyra raka segrar i J20 Div 1 D syd herr.

Nybro startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0, mål av Filip Olsson och Anton Pettersson. Det var bara början för Nybro. Nybro gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, båda målen av Alwin Ståhlgren. Nybro fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Anton Pettersson, som gjorde två mål, Alwin Ståhlgren, Filip Olsson, Joel Lundberg och Erik Gruvhagen.

Nybros Anton Pettersson stod för tre mål och två assists, Alwin Ståhlgren gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål och Milton Andersén hade tre assists.

Kalmar har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Nybro har tolv poäng.

Nästa motstånd för Nybro är Gislaved. Lagen möts fredag 4 oktober 19.00 i Gislerinken.