Nacka chanslöst mot Djurgården

Nacka åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Djurgården med hela 2-10 (1-6, 0-1, 1-3) i J18 regional öst herr.

Djurgården hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.04 genom Dorian Eklund Aspe, och gick upp till 4-0 innan Nacka svarade.

Innan perioden var över hade Djurgården ryckt åt sig ledningen med 6-1. Efter 13.53 i andra perioden nätade Theo Stockselius på nytt, framspelad av Gustaf Révay och gjorde 7-1. Djurgården vann också tredje perioden 3-1 och matchen med hela 10-2.

Theo Stockselius gjorde två mål för Djurgården och två målgivande passningar och Ruben Westerling stod för två mål och ett assist.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Nacka är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Nacka är Huddinge. Lagen möts söndag 29 september 11.00 i Björkängshallen.