Nacka avgjorde tät match mot Wings Arlanda i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Nacka och gästande Wings Arlanda var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Nacka och vann matchen i J20 Region öst herr med 2-1 (0-0, 1-1, 1-0).

Segermålet för Nacka stod Matej Vucic för 17.08 in i tredje perioden.

Resultatet betyder att fjärdeplacerade Nacka tog fjärde segern i följd, och att Wings Arlanda samtidigt förlorade efter tre segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Wings Arlanda gjorde 0-1 genom Malte Lärnvåg efter 15.00 i andra perioden.

Nacka gjorde 1-1 genom Markus Ekroth med 1.37 kvar att spela av perioden. 17.08 in i tredje perioden nätade Nackas Matej Vucic framspelad av Rihards Borskis och Hugo Segh och avgjorde matchen för Nacka. Därmed hade laget vänt matchen. Målet var Matej Vucics femte i J20 Region öst herr.

Det här var Nackas tredje uddamålsseger den här säsongen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 26 oktober. Då möter Nacka Huddinge i Nacka Ishall 13.00. Wings Arlanda tar sig an Tyresö Hanviken Hockey hemma 13.45.