Mörrum fortsätter vinna – 4-1 mot Värnamo

4-1 (2-0, 0-1, 2-0) blev resultatet när Mörrum och Värnamo möttes i Jössarinken på lördagen. I och med detta har Mörrum fyra raka segrar i J20 Div 1 D syd herr.

I början av matchen var Mörrum starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Hampus Eriksson och Rasmus Jula. Efter 8.42 i andra perioden slog Adam Green till, på pass av Lucas Appelsved och Olle Sandqvist och reducerade åt Värnamo. 7.10 in i tredje perioden nätade Mörrums Lucas Johansson Blomgren framspelad av Jonathan Thörn och Arturs Medvedevs och ökade ledningen för Mörrum.

Efter 14.29 nätade Elliot Stahmann på pass av Arturs Medvedevs och Albin Andersson och ökade ledningen för Mörrum.

Mörrums Arturs Medvedevs hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mörrum på fjärde plats och Värnamo på sjunde plats.

Tisdag 15 oktober spelar Mörrum borta mot Rydaholm/Troja-Ljungby 19.30 och Värnamo mot Gislaved borta 19.00 i Gislerinken.