Montreal knep segern i målmässigt jämn match mot Philadelphia

Bortalaget Montreal tog en uddamålsseger i matchen mot Philadelphia i Wells Fargo Center. Laget vann matchen i NHL på måndagen med 4-3 (1-1, 3-0, 0-2).

Första perioden var jämn. Montreal inledde bäst och tog ledningen genom Nick Suzuki efter 10.42, men Philadelphia kvitterade genom Travis Sanheim efter 17.28. I andra perioden var det Montreal som var vassast och gick från 1-1 till 1-4 genom mål av Brendan Gallagher, Cole Caufield och Jake Evans. Travis Sanheim reducerade dock för Philadelphia med bara tre minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Philadelphias Travis Sanheim stod för två mål och ett assist.

Det här var Philadelphias andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Montreals andra uddamålsseger.

Montreals nya tabellposition är sjunde plats, medan Philadelphia är på åttonde och sista plats.

Montreal tar sig an Seattle hemma samma tid.