Modo Hockey besegrade Malmö efter Johan Sodergrans dubbel

Det blev Modo Hockey som gick segrande ur mötet med Malmö i SHL på hemmaplan, med 5-1 (3-0, 2-0, 0-1).

Det här var första segern för Modo Hockey, efter förlust med 0-5 mot Örebro Hockey i premiären.

Modo Hockey spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Johan Sodergran, Lukas Jasek och Alexander True. Modo Hockey gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Johan Sodergran och Måns Carlsson, och punkterade matchen. 13.31 in i tredje perioden slog Christoffer Forsberg till på pass av Johan Olofsson och reducerade för Malmö. Fler mål än så blev det inte för Malmö.

Nästa motstånd för Modo Hockey är Leksand. Malmö tar sig an Växjö hemma. Båda matcherna spelas lördag 28 september 18.00.