Malmö vann efter förlängning mot Linköping

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Malmö avgöra den jämna matchen hemma mot Linköping i J18 Regional syd herr. Slutresultatet blev 6-5 (3-0, 1-4, 1-1, 1-0). Matchhjälte blev Oliver Andrle, som gjorde det avgörande målet 55 sekunder in i förlängningen.

Malmö spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Linus Schrott, Sigge Larsson och Gustav Reinert. Linköping förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

Linköpings Victor Blårand stod för tre poäng, varav ett mål.

Malmö har nu åtta poäng och Linköping har sju poäng när båda lagen har spelat tre matcher.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 3 oktober. Då möter Malmö Växjö i Vida Arena 19.00. Linköping tar sig an Karlskrona hemma 19.15.