Målfest när Sundsvall J20 krossade Ånge på hemmaplan

Sundsvall J20 hade inga problem hemma mot Ånge i J20 Region norr B herr, och vann med utklassningssiffrorna 15-0 (2-0, 5-0, 8-0).

– Väl genomförd match från vår sida. Eloge till grabbarna som spelar hela matchen och håller nollan även fast det rinner iväg mot slutet, tyckte Sundsvall J20:s lagledare Emil Brink, efter matchen.

Det här innebär att Sundsvall J20 nu har fem segrar i följd i J20 Region norr B herr.

Matchen var länge mållös. Sundsvall J20 ryckte åt sig ledningen med 2-0, två snabba mål på 28 sekunder i slutet av perioden av Tim Esperi och Mille Abrahamsson. Det var bara början för Sundsvall J20. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med hela 5-0 och ställningen efter två perioder var 7-0.

Sundsvall J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 15-0. Målen i sista perioden gjordes av Dante Gullback, Mille Abrahamsson, Tim Esperi, Oscar Eriksson, Isak Bergetoft, Joel Hällblad, Filip Engevi-Nordberg och David Slacik.

Tim Esperi gjorde två mål för Sundsvall J20 och två målgivande passningar, Oscar Eriksson stod för ett mål och tre assists, Arvid Häggström gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Joel Hällblad gjorde två mål och två målgivande passningar, Hugo Bergman gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Dante Gullback gjorde tre mål.

Sundsvall J20 har nu 15 poäng efter fem spelade matcher, medan Ånge är utan poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Sundsvall J20 är Östersund. Lagen möts onsdag 30 oktober 19.15 i Östersund Arena.