Målfest när Östersund krossade Teg J20 på bortaplan

Östersund hade inga problem borta mot Teg J20 i J20 Region norr B herr, och vann med utklassningssiffrorna 7-1 (0-1, 4-0, 3-0).

Östersunds huvudtränare Axel Svanlund:

– Efter en svag start igen börjar vi tävla och de leder till bra grejer som vi är kapabla till, något som måste finnas där varje match oavsett motstånd!

Segern var Östersunds fjärde på de senaste fem matcherna.

Teg J20 tog ledningen efter tolv minuters spel, genom David Lidberg Vikström framspelad av Gustav Hörnsten. Östersund gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-4. Östersund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Elliot Ahlberg, Rasmus Erhardsson och Alejandro Kanlic.

Östersunds Ville Westin stod för fyra poäng, varav två mål.

Teg J20 har nu en poäng efter fyra spelade matcher, medan Östersund har tolv poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Teg J20 Kovland borta i FD Maskin Arena, söndag 27 oktober 15.30. Östersund spelar hemma mot Sundsvall J20 onsdag 30 oktober 19.15.