Målfest när IF Troja-Ljungby krossade Tranås i Stiga Arena

IF Troja-Ljungby hade inga problem med Tranås i J20 Region syd herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 10-2 (3-1, 3-1, 4-0).

– Vi studsade tillbaka i prestation jämfört med senaste matchen. Första perioden är vi överlägsna och sätter standarden för matchen. Roligt med många fina mål och flera målskyttar, kommenterade IF Troja-Ljungbys tränare Robert Sundin.

IF Troja-Ljungby har nu elva raka segrar. Tranås har sju förluster i rad.

IF Troja-Ljungby tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.44 genom Axel Stjernlöf, och gick upp till 0-2 innan Tranås svarade.

I periodpausen hade IF Troja-Ljungby ledningen med 1-3. Även i andra perioden var det bortalaget som var starkast. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 2-6.

IF Troja-Ljungby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-2. Målen i sista perioden gjordes av Filip Jaselius Däveskog, Eric Turnéus, Viktor Olihn och Lias Hedin.

Filip Jaselius Däveskog och Eric Turnéus gjorde två mål och två assist var för IF Troja-Ljungby.

Nästa motstånd för IF Troja-Ljungby är Helsingborg. Lagen möts lördag 2 november 16.00 i Olympiarinken.