Målfest när Bäcken krossade Vänersborg i Marconihallen

Bäcken hade inga problem med Vänersborg i allettan Norra, och vann hemma med utklassningssiffrorna 12-0 (3-0, 5-0, 4-0).

Bäcken spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Isak Sjöström och ett mål av Melvin Mireblom. Det skulle komma mer från Bäcken. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 5-0 och ställningen efter två perioder var 8-0.

Bäcken fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-0. Målen i sista perioden gjordes av Viggo Rutgersson, som gjorde två mål, Jack Lansinger och Hugo Sidot.

Melvin Mireblom gjorde ett mål för Bäcken och spelade dessutom fram till tre mål, Hannes Ekdahl hade tre assists och Theodore Bladhammar stod för ett mål och två assists.

Vänersborg har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Bäcken har åtta poäng.

Bäcken tar sig an Hisingen i nästa match borta söndag 20 oktober 19.30. Vänersborg möter samma dag 12.00 Mölndal hemma.