Mälarö J18 för starka – Värmdö 2 föll i förlängningen

Det blev en riktigt jämn match när Värmdö 2 hämtade upp underläge mot Mälarö J18 på bortaplan i J18 Div 1 östra C herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Mälarö J18 var starkast, och slutresultatet blev 3-2 (0-0, 2-1, 0-1, 1-0).

Segermålet för Mälarö J18 stod Robin Nilsson för 3.23 in i förlängningen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Mälarö J18 startade andra perioden starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Robin Nilsson och Edvin Vintheden innan Värmdö 2 svarade och gjorde 2-1 genom Ville Westin. 9.48 in i tredje perioden nätade Värmdö 2:s Ville Westin ännu en gång och kvitterade för Värmdö 2. I förlängningen tog det 3.23 innan Mälarö J18 avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Robin Nilsson, framspelad av Edvin Vintheden och Victor Ramberg.

Mälarö J18 har två segrar och tre förluster och 13–28 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Mälarö J18 har nu fyra poäng efter fem spelade matcher, medan Värmdö 2 har en poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Värmdö 2 är Haninge svart. Lagen möts torsdag 7 november 19.55 i Ekhallen.