Mål av Ruben Palmers och Matthew Topham – men förlust för Lidingö

Lidingö förlorade på bortaplan i J18 regional öst herr mot SDE, med 2-6 (0-3, 1-1, 1-2).

SDE spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Vincent De Alencar, Wilmer Hanson, Rosario Tolomelli och Scott Paulsson. Efter 14.41 i andra perioden nätade Matthew Topham, på pass av Elias Omberg och Daniel Kazimov och reducerade åt Lidingö. SDE gjorde dock två mål i tredje perioden och gick från 4-1 till 6-1, vilket avgjorde matchen.

Ruben Palmers reducerade förvisso, men närmare än 6-2 kom inte Lidingö. SDE tog därmed en stabil seger.

Wilmer Hanson gjorde ett mål för SDE och spelade dessutom fram till tre mål, Vincent De Alencar stod för ett mål och två assists och Scott Paulsson gjorde tre mål.

SDE har två segrar och tre förluster och 17–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lidingö har en vinst och fyra förluster och 9–25 i målskillnad.

Det här betyder att SDE ligger på åttonde plats i tabellen, och Lidingö är på tolfte och sista plats.

Nästa motstånd för Lidingö är Täby. Lagen möts torsdag 17 oktober 19.30 i Exakt Arena.