Mål av Jakob Görnebrand och Kean Tollet räckte inte för Huddinge

Huddinge räckte inte till mot Djurgården på bortaplan i J18 regional öst herr. Matchen på tisdagen slutade 3-2 (2-1, 1-1, 0-0) till Djurgården.

Första perioden var jämn. Huddinge inledde bäst och tog ledningen genom Kean Tollet efter 17.30, men Djurgården kvitterade genom Carl Carlenius. Och Djurgården hann också ta ledningen, genom Vilton Ferdfelt. Efter 12.02 i andra perioden gjorde Djurgården 3-1 genom Viktor Hedlund och kom allt närmare segern.

Jakob Görnebrand reducerade förvisso, men närmare än 3-2 kom inte Huddinge. Tredje perioden blev mållös, och Djurgården höll i sin 3-2-ledning och vann.

Förlusten var Huddinges andra uddamålsförlust.

Djurgården har nu tolv poäng och Huddinge har sex poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa motstånd för Huddinge är SSK J18. Lagen möts söndag 6 oktober 17.00 i BST-rinken.