Mål av David Slacik och Theo Thylander – men förlust för Sundsvall

Sundsvall förlorade mötet med Vännäs borta med 2-5 (1-2, 1-2, 0-1) i J18 Regional norr herr på söndagen.

Vännäs startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Kian Tarstrand och Gordon Åhlin innan Sundsvall svarade och gjorde 2-1 genom David Slacik. Efter 2.48 i andra perioden slog Theo Thylander till, på pass av Felix Jansson och Dante Gullback och kvitterade för Sundsvall.

Vännäs Elvis Eriksson gjorde 3-2 efter 7.39 framspelad av Christian Cernikas och Raitis Riekstins.

Anton Danemar gjorde dessutom 4-2 efter 16.21 framspelad av Gordon Åhlin och Alwin Jarl.

4.54 in i tredje perioden slog Frans Uhlin till på pass av Anton Danemar och Kevin Fransson och ökade ledningen för Vännäs.

Vännäs har tre segrar och två förluster och 16–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sundsvall har en vinst och fyra förluster och 10–19 i målskillnad.

För Sundsvall gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Vännäs är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Sundsvall är Luleå. Lagen möts lördag 12 oktober 16.45 i Ungdomshallen.