Linköping knep segern i målmässigt jämn match mot Brynäs

Det blev seger för hemmalaget Linköping i matchen mot Brynäs i Saab Arena. Laget vann lördagens match i SHL med 3-2 (1-1, 2-0, 0-1).

Första perioden var jämn. Brynäs inledde bäst och tog ledningen genom Jakob Silfverberg efter 11.44, men Linköping kvitterade genom Patrick Russell bara en minut senare. I andra perioden var det Linköping som var vassast och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Robin Kovacs och Oscar Fantenberg. 11.02 in i tredje perioden nätade Brynäs Jack Kopacka framspelad av Bobby Trivigno och Linus Ölund och reducerade för Brynäs. Men mer än så orkade Brynäs inte med.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Linköping med 5-2.

I nästa match, torsdag 26 september 19.00, har Linköping Luleå hemma i Saab Arena, medan Brynäs spelar borta mot Örebro Hockey.