Leo Sundqvist det stora utropstecknet när Brynäs slog Växjö

Brynäs besegrade Växjö hemma i J18 Kvartsfinal herr med 6-3 (2-0, 2-2, 2-1). Men snackisen var Leo Sundqvist – som gjorde ett hattrick för Brynäs. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Leo Berggren, Michal Svrcek och Theo Östberg, målen för Växjö gjordes av Noa Bräutigam, Alfons Freij och Leo Lundblad.

I början av matchen var Brynäs starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Leo Berggren och Theo Östberg. Efter 2.55 i andra perioden slog Alfons Freij till, framspelad av Edvin Modin och Leo Lundblad och reducerade åt Växjö.

Leo Lundblad gjorde dessutom 2-2 efter 3.25 på pass av Alfons Freij.

Brynäs Leo Sundqvist gjorde 3-2 efter 9.55 på pass av Aron Dahlqvist.

Leo Sundqvist gjorde dessutom 4-2 efter 12.35 framspelad av Hugo Östberg och Theo Östberg.

14.33 in i tredje perioden slog Noa Bräutigam till framspelad av Edvin Modin och reducerade för Växjö. Fler mål än så blev det inte för Växjö.

Brynäs ökade också ledningen till 5-3 med 1.21 kvar att spela återigen genom Leo Sundqvist framspelad av Theo Östberg.

Laget punkterade matchen med ett 6-3-mål med 34 sekunder kvar att spela genom Michal Svrcek. Det fastställde slutresultatet till 6-3.

Brynäs Leo Sundqvist gjorde tre mål och Theo Östberg gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Brynäs med 2-1.