Knudsen och Nguyen avgjorde hemma mot Mora

Det blev en uddamålsseger för Strömsbro i matchen mot Mora i J18 Regional väst herr på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0, 0-0, 1-1) hemma i Testebo Arena.

– Riktig krigarinsats, vår målvakt är grym och alla utespelare följde matchplanen till hundra procent. Tycker vi har kontrollen hela matchen, mycket utsida för Mora. Lite onödigt på slutet men fruktansvärt skönt med tre poäng, kommenterade Strömsbros tränare Matteus Löfqvist.

Strömsbro tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Henrik Nguyen på pass av Aljaz Gregoric och Henrik Fahlstedt. Målet var Henrik Nguyens femte i J18 Regional väst herr.

Andra perioden blev mållös. Strömsbro gjorde 2-0 genom Måns Knudsen med 3.27 kvar i perioden i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Jacob Appelqvist reducerade dock för Mora med bara en minut kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Strömsbro har tre segrar och två förluster och 24–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mora har en vinst och fyra förluster och 16–17 i målskillnad. Det här var Strömsbros andra uddamålsseger den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Strömsbro ligger på sjunde plats medan Mora har åttondeplatsen.

Nästa motstånd för Strömsbro är Örebro Hockey J18. Lagen möts söndag 27 oktober 12.30 i Behrn Arena.