Karlskrona avgjorde i sista perioden och vann mot Hanhals

Karlskrona vann borta mot Hanhals i J20 Region syd herr med 3-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Karlskrona avgjorde i sista perioden.

Liam Salomaa stod för Karlskronas avgörande mål 4.26 in i sista perioden.

Karlskrona tog ledningen efter tio minuters spel, genom Melcer Swensson assisterad av Liam Salomaa.

Hanhals kvitterade till 1-1 efter 12.19, genom Adam Larsson framspelad av Edvin Ahlstedt och Viggo Kronvall.

Karlskrona tog ledningen på nytt efter 19.43, när Melcer Swensson ännu en gång fick träff på pass av Benjamin Adolvsson och Viggo Lindhaven.

Efter 18.55 i andra perioden slog Liam Elofsson till, framspelad av Riley Bascones och Oliver Olsson och kvitterade för Hanhals. 4.26 in i tredje perioden slog Liam Salomaa till på pass av Viktor Blomqvist och Ludvig Schönbeck och avgjorde matchen för Karlskrona.

För tabellens utseende betyder det här att Hanhals ligger på tolfte plats medan Karlskrona har tredjeplatsen.

Nästa motstånd för Karlskrona är Olofström. Lagen möts tisdag 1 oktober 19.00 i NKT Arena.