HV 71 vann mot SSK J20 efter Eric Nordmarks två mål

Det blev HV 71 som gick segrande ur mötet med SSK J20 i J20 Nationell södra herr på bortaplan, med 5-1 (2-1, 0-0, 3-0).

HV 71 tog ledningen efter fem minuters spel, genom Philip Lantz framspelad av Vincent Sandberg och Eric Nordmark.

SSK J20 kvitterade till 1-1 efter 14.45, när Oscar Jonsson fick träff på pass av Adam Hesselvall och Ozbej Rep.

HV 71 tog ledningen på nytt efter 19.19, genom Eric Nordmark assisterad av Hugo Pettersson och Viggo Gustafsson.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var HV 71 starkast och gick från 1-2 till 1-5 genom mål av Albert Schioldan, Eric Nordmark och Hugo Pettersson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.20 kvar att spela.

Eric Nordmark gjorde två mål för HV 71 och spelade fram till tre mål.

SSK J20 har nu tre poäng efter fyra spelade matcher, medan HV 71 har sju poäng efter fem matcher.

SSK J20 tar sig an Rögle i nästa match borta fredag 27 september 19.00. HV 71 möter Frölunda borta onsdag 18 september 19.00.