Holmberg och Marjavaara matchvinnare när Dalen besegrade Tranås J18

Det blev uddamålsseger för bortalaget Dalen i matchen mot Tranås J18 i Stiga Arena. Laget vann söndagens match i J18 Div 1 syd B herr med 2-1 (0-0, 2-0, 0-1).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var det Dalen som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Ted Marjavaara och Eric Holmberg. 16.40 in i tredje perioden slog Isac Ek till framspelad av Algot Carlsson och reducerade för Tranås J18. Fler mål än så blev det inte för Tranås J18.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Tranås J18 med 19–10 och Dalen med 16–17 i målskillnad. Det här var Tranås J18:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Dalens andra uddamålsseger.

Tranås J18 ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Dalen ligger på fjärde plats.

Tranås J18 tar sig an Västervik i nästa match borta torsdag 24 oktober 19.00. Dalen möter Boro/Vetlanda J18 hemma söndag 27 oktober 13.40.