Heta Djurgården vann mot formstarka SSK J18

Det blev Djurgården som vann matchen hemma mot SSK J18 med 3-1 (0-1, 1-0, 2-0). Det betyder att serieledande Djurgården tog sin sjätte seger i rad i J18 regional öst herr, medan SSK J18:s svit med fem segrar i rad bröts.

SSK J18 tog ledningen efter 16.03, genom Nils Håkansson på pass av Winston Cummings och Ian Petronijevic Lepsa. Efter 11.22 i andra perioden slog Carl Carlenius till, framspelad av Hampus Zirath och Vilton Ferdfelt och kvitterade för Djurgården. Djurgården startade tredje perioden bäst och gick från 1-1 till 3-1 genom två mål av Oliver Sundberg och avgjorde matchen.

Djurgården har en stark form med fem segrar och 30–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SSK J18 har fyra vinster och en förlust och 18–10 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att SSK J18 nu hamnar på tredje plats efter matchen.

I nästa match, söndag 13 oktober, har Djurgården Täby borta i Tibble Ishall 18.40, medan SSK J18 spelar borta mot Sollentuna 18.00.