Hemmasegern mot Sunderby förlänger sviten för Kalix

Segertåget fortsätter för Kalix. Mot Sunderby hemma i Part Arena på måndagen blev det seger igen. Laget vann med 4-2 (1-0, 2-2, 1-0) och har nu fyra segrar i rad i J20 Region norr A herr.

I början av matchen var Kalix starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Luca Habisreutinger och Daniils Rogalevs. Kalix ökade ledningen till 3-0, återigen genom Daniils Rogalevs efter 3.26 i andra perioden.

Sunderby reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Tobias Wredendal och Alexander Linder efter 8.35 av perioden. Kalix punkterade matchen med ett 4-2-mål med 1.02 kvar att spela genom Rasmus Lindqvist-Nilsson assisterad av William Björck och Vili Kangasniemi. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Kalix har nu elva poäng efter fyra spelade matcher, medan Sunderby har åtta poäng efter fem matcher.

Nästa motstånd för Kalix är Vännäs. Lagen möts söndag 20 oktober 14.00 i Part Arena.