Hanhals J18 avgjorde i förlängningen mot Halmstad J18

Matchen mellan Hanhals J18 och Halmstad J18 i allettan Norra slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (1-1, 1-0, 1-2, 1-0). Liam Elofsson blev matchhjälte för Hanhals J18 med sitt mål blott 52 sekunder in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Hanhals J18 inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Theodor Olsson efter 1.35, men Halmstad J18 kvitterade genom Adrian Runsten efter 14.34. I andra perioden var det Hanhals J18 som var starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Olle Fritiofsson och Elton Hall. Halmstad J18 reducerade och kvitterade till 3-3 genom två mål av Ville Emvall i tredje perioden. Det sista målet kom med 1.19 kvar att spela.

Hanhals J18 kunde dock avgöra till 4-3 med åtta sekunder kvar av matchen genom Liam Elofsson.

Hanhals J18:s Hugo Flink hade tre assists.

Det här var Hanhals J18:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Både Hanhals J18 och Halmstad J18 har nu sju poäng efter tre spelade matcher.

I nästa match, söndag 13 oktober, har Hanhals J18 Hisingen borta i Tuve Ishall 19.30, medan Halmstad J18 spelar hemma mot Mölndal 11.00.