Halmstad segrade i toppmötet mot Troja-Ljungby

Det var toppmatch i HockeyEttan södra under fredagen när Troja-Ljungby tog emot tredjeplacerade Halmstad. Halmstad vann matchen med 3-1 (1-0, 0-1, 2-0).

Efter fem segrar i rad för Troja-Ljungby tog det stopp. Halmstad tog i stället femte segern i rad.

Halmstad tog ledningen efter 17.30, genom Robin Dahse på pass av Hannes Lindström. Efter 3.35 i andra perioden nätade Joel Wahlgren, framspelad av Oscar Nordin och Dennis Fröland och kvitterade för Troja-Ljungby. I tredje perioden gjorde Halmstad 1-2 efter 12.41 genom William Gustafsson framspelad av Filip Persson och Albin Blomberg. Och med bara 28 sekunder kvar satte Otto Stahre avgörande 1-3.

För Troja-Ljungby gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Halmstad är på andra plats. Troja-Ljungby var sjua i tabellen för 22 dagar sedan, men har fått ett lyft.

I nästa match, onsdag 23 oktober 19.00, har Troja-Ljungby Karlskrona hemma i Ljungby Arena, medan Halmstad spelar hemma mot Pantern.