Halmstad ny serieledare efter seger mot Pantern

Halmstad vände och vann mot Pantern hemma med 4-1 (1-0, 0-1, 3-0) och är ny serieledare i HockeyEttan södra efter nio spelade matcher, en poäng före Karlskrona. Karlskrona har dock en match mindre spelad. Pantern ligger på åttonde plats i tabellen.

Panterns sportchef Joakim Tillgren:

– En tight match där vi jobbar oss in. Halmstad tar tillvara på sina chanser. Det var ett steg framåt för vår del.

I och med detta har Halmstad hela sex raka segrar i HockeyEttan södra.

Halmstad tog ledningen efter 11.30, genom Robin Dahse assisterad av Otto Stahre och Tim Bergström. Efter 10.14 i andra perioden slog Isac Göransson till, på pass av Calle Olsson och Elias Ask och kvitterade för Pantern. Halmstad spelade bra i tredje perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Victor Gagic, William Berg och Robin Dahse och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.27 kvar att spela.

I nästa match, fredag 25 oktober 19.00, har Halmstad Karlskrona hemma i Halmstad Arena, medan Pantern spelar hemma mot Tyringe.