Gullback och Slacik avgjorde hemma mot Ö-vik Hockey J18

Det blev en uddamålsseger för Sundsvall i matchen mot Ö-vik Hockey J18 i J18 Regional norr herr på torsdagen. Laget vann med 2-1 (1-0, 0-0, 1-1) hemma i Brandcode Center.

Sundsvall tog ledningen efter sju minuters spel, genom David Slacik assisterad av Felix Jansson.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. Sundsvall utökade ledningen genom Dante Gullback efter 6.42 i tredje perioden.

Ö-vik Hockey J18 reducerade dock till 2-1 genom Melker Sedin när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Sundsvall har nu sju poäng efter fem spelade matcher, medan Ö-vik Hockey J18 är utan poäng efter två matcher.

Söndag 29 september möter Sundsvall Vännäs borta 14.00 och Ö-vik Hockey J18 möter Östersund hemma 12.40.