Guentzel och Guentzel bakom Carolinas avgörande mot St Louis

Carolina vann borta mot St Louis i NHL med 5-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, men avgjordes när Jake Guentzel gjorde 2-4 och Jake Guentzel två minuter senare gjorde 2-5 i sista perioden.

I och med detta har Carolina fyra raka segrar i NHL.

Första perioden var jämn. St Louis inledde bäst och tog ledningen genom Zack Bolduc efter 17.34, men Carolina kvitterade genom Jordan Martinook i slutet av perioden. Efter 5.32 i andra perioden gjorde St Louis 2-1 genom Jordan Kyrou.

Efter 8.07 av perioden kunde Seth Jarvis kvittera till 2-2 för Carolina. I tredje perioden var det Carolina som dominerade och gick från 2-2 till 2-5 genom två mål av Jake Guentzel och ett mål av Jaccob Slavin och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 52 sekunder kvar att spela.

Med två omgångar kvar är St Louis på femte plats i tabellen, medan Carolina är på andra plats.

I nästa omgång har St Louis Seattle hemma i Enterprise Center, söndag 14 april 19.00.