Första segern för Örnsköldsvik Hockey efter 4-2 på hemmaplan

Örnsköldsvik Hockey har haft en tung start i Hockeyettan norra den här säsongen, men efter åtta spelade matcher kom första segern, på hemmaplan mot Clemensnäs. Örnsköldsvik Hockey vann med 4-2 (0-1, 2-0, 2-1).

Clemensnäs huvudtränare Kim Lundgren tyckte till om matchen:

– En tuff förlust i en match där inget av lagen bjöd på något bländande spel och matchen gick i ett lågt tempo. Vi tog heller inte tillvara på våra målchanser och därav förlorar vi matchen.

Clemensnäs började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 44 sekunder slog Liam Nilsson till framspelad av Samuel Bergmark och Jonathan Lidman. Efter 11.01 i andra perioden nätade Tobias Oskarsson, framspelad av Olle Söderlund och kvitterade för Örnsköldsvik Hockey.

Tobias Oskarsson gjorde dessutom 2-1 efter 16.59 på pass av Oskar Byström och Andreas Rådberg.

Efter 5.49 i tredje perioden gjorde Örnsköldsvik Hockey 3-1 genom Elias Hörnquist.

Clemensnäs reducerade dock till 3-2 genom Johan Warg efter 11.22 av matchen.

Örnsköldsvik Hockey kunde dock avgöra till 4-2 med tolv sekunder kvar av matchen genom Tobias Oskarsson.

Örnsköldsvik Hockeys Tobias Oskarsson gjorde tre mål.

Det här betyder att Clemensnäs ligger på femte plats i tabellen, och Örnsköldsvik Hockey är på åttonde och sista plats.

I nästa match, söndag 27 oktober 16.00, har Örnsköldsvik Hockey Kalix hemma i Skyttishallen, medan Clemensnäs spelar hemma mot Kiruna.