Formstarka Skellefteå vann mot Modo Hockey J18

Skellefteå är svårslaget i J18 Regional norr herr. Mot Modo Hockey J18 hemma i Skellefteå Kraft Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 7-2 (3-0, 1-0, 3-2) och har nu fem segrar i rad.

Skellefteå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Elliot Nyström, Vincent Wedin och Max Johannesén. Skellefteå gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Elis Hansson och Malte Olofsson. 10.15 in i tredje perioden nätade Modo Hockey J18:s Emil Öberg framspelad av Ebbe Wiklund och reducerade för Modo Hockey J18.

Modo Hockey J18 reducerade igen efter 15.28 i tredje perioden genom John Hägglöf på pass av Milan Sundström och Alfons Öberg.

Skellefteå ökade ledningen till 6-2 med 1.58 kvar att spela genom Isak Bjuhr assisterad av Vincent Wedin och Måns Bystedt.

Laget punkterade matchen med ett 7-2-mål med 18 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Elliot Nyström framspelad av Malte Olofsson. 7-2-målet blev matchens sista.

Isak Bjuhr och Vincent Wedin gjorde ett mål och två assist var för Skellefteå.

På söndag 13 oktober 12.00 spelar Skellefteå hemma mot Timrå, och Modo Hockey J18 borta mot Sunderby.