Formstarka Ö-vik Hockey J18 tog ännu en seger

Ö-vik Hockey J18 är nu inne i en stark period i J18 Regional norr herr. När laget mötte Clemensnäs borta i Kopparhallen på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 5-1 (2-1, 0-0, 3-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Ö-vik Hockey J18 startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Hugo Nordgren och Rasmus Sjöqvist innan Clemensnäs svarade och gjorde 2-1 genom Kimi Broberg.

Andra perioden blev mållös. Ö-vik Hockey J18 startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-5 genom två mål av Viggo Öberg och ett mål av Rasmus Sjöqvist och avgjorde matchen.

Rasmus Sjöqvist gjorde två mål för Ö-vik Hockey J18 och ett assist.

Tisdag 22 oktober 19.15 spelar Clemensnäs hemma mot Vännäs. Ö-vik Hockey J18 möter Björklöven borta i Visionite Arena onsdag 23 oktober 19.00.