Förlust för Huddinge mot Täby trots comeback

Huddinge förlorade mötet med Täby borta med 3-4 (0-1, 2-2, 1-1) i J18 regional öst herr på söndagen. Det trots att laget gjorde två raka mål och kom tillbaka från underläge 3-1 till 3-3 i tredje perioden.

Jan-Christian Kneubühler slog till 8.13 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Täby tog ledningen efter 11.08, genom Max Balk på pass av Jan-Christian Kneubühler. Efter 11.50 i andra perioden gjorde Täby 2-0 genom Melker Juhlin Ulvhag och tog ett rejält grepp om matchen.

Huddinge reducerade dock till 2-1 genom Dante Islercelik efter 12.12 av perioden.

Täby gjorde 3-1 genom Mykolas Skadauskas efter 16.14 och tog ett rejält grepp om matchen.

Huddinge gjorde 3-2 genom Dante Islercelik efter 19.27 av perioden. 1.03 in i tredje perioden nätade Huddinges Hugo Kvistlund framspelad av Kean Tollet och kvitterade för Huddinge.

8.13 in i perioden slog Jan-Christian Kneubühler till på pass av Mykolas Skadauskas och avgjorde matchen för Täby.

Mykolas Skadauskas och Jan-Christian Kneubühler gjorde ett mål och två assist var för Täby.

Förlusten var Huddinges tredje uddamålsförlust.

Täby ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Huddinge ligger på sjätte plats. Så sent som den 25 september låg Täby på tolfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Huddinge är Flemingsberg. Lagen möts torsdag 24 oktober 19.40 i Visättra Ishall.