Förlust för Clemensnäs mot Vännäs med 4-5

Clemensnäs fick se sig slaget i mötet med Vännäs på hemmaplan i J18 Regional norr herr, med 4-5 (3-2, 0-2, 1-1).

Clemensnäs var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-2.

Efter 5.29 i andra perioden slog Hugo Edin till, och kvitterade för Vännäs.

Vilgot Rietz gjorde dessutom 3-4 efter 7.37 på pass av Edward Erngren.

Vännäs utökade ledningen genom Kevin Fransson efter 14.31 i tredje perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Clemensnäs reducerade dock till 4-5 genom Max Hofverberg när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Clemensnäs har en vinst och fyra förluster och 11–22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vännäs har tre vinster och två förluster och 15–24 i målskillnad. Det här var Clemensnäs andra uddamålsförlust den här säsongen.

Resultatet innebär att Clemensnäs ligger kvar på elfte plats och Vännäs på sjätte plats i tabellen. Så sent som den 24 september låg Vännäs på elfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Clemensnäs är Skellefteå. Lagen möts fredag 25 oktober 19.00 i Skellefteå Kraft Arena.