Förlängningsseger för San Jose mot St Louis

Först kvitterade William Eklund i slutminuterna och sen avgjorde William Eklund i förlängningen. Segerresultatet blev därmed 3-2 (0-0, 2-0, 0-2, 1-0) för San Jose mot St Louis i NHL.

William Eklund stod för San Joses avgörande mål 3.56 in i förlängningen.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 14.40 in i andra perioden som San Jose tog ledningen genom William Eklund framspelad av Henry Thrun och Mikael Granlund.

3.26 in i tredje perioden nätade St Louis Jordan Kyrou på pass av Pavel Buchnevich och Robert Thomas och kvitterade för St Louis.

Efter 17.35 slog Brayden Schenn till framspelad av Robert Thomas och Scott Perunovich och gav St Louis ledningen.

I förlängningen tog det 3.56 innan San Jose avgjorde till 2-2. Matchvinnare för hemmalaget blev William Eklund, på pass av Luke Kunin.

San Joses William Eklund gjorde tre mål.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, San Jose med 11–11 och St Louis med 13–18 i målskillnad. Det här var San Joses tolfte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också St Louis åttonde uddamålsförlust.