Florida segrade i toppmötet mot Vegas

Det var toppmatch i NHL under söndagen när Florida tog emot tredjeplacerade Vegas. Florida vann matchen med 4-3 (0-1, 2-1, 1-1, 1-0) efter förlängning.

Gustav Forsling slog till 4.43 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Vegas tog ledningen efter 19.27, genom Tanner Pearson. Efter 1.11 i andra perioden slog Sam Reinhart till, framspelad av Anton Lundell och Aaron Ekblad och kvitterade för Florida. Målet var Sam Reinharts femte i NHL.

Sam Bennett gjorde dessutom 2-1 efter 19.22 på pass av Carter Verhaeghe och Anton Lundell.

7.34 in i tredje perioden nätade Vegas Brett Howden och kvitterade för Vegas. I förlängningen tog det 4.43 innan Florida avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Gustav Forsling, på pass av Sam Bennett och Sam Reinhart.

Sam Reinhart gjorde ett mål för Florida och två målgivande passningar.

Det här var Floridas tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vegas andra uddamålsförlust.

Florida stannar därmed i serieledning, och Vegas på tredje plats, i tabellen.

Onsdag 23 oktober möter Florida Minnesota hemma 00.30 och Vegas möter Los Angeles hemma 05.00.