Fjärde raka för Winnipeg efter seger mot San Jose

Formen är bra just nu för Winnipeg. På lördagen kom fjärde raka segern i NHL, 8-3 (4-1, 1-1, 3-1), hemma mot San Jose. Det innebär att San Jose åkte på femte raka förlusten.

Winnipeg tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.59 genom Josh Morrissey, och gick upp till 2-0 innan San Jose svarade.

Innan perioden var över hade Winnipeg ryckt åt sig ledningen med 4-1. Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Winnipeg vann också tredje perioden 3-1 och ställningen efter tre perioder var 8-3.

Nikolaj Ehlers och Cole Perfetti gjorde två mål och ett assist var för Winnipeg.

Winnipeg tog hem lagens senaste möte med 1-0 i Bell MTS Place.

Söndag 20 oktober 21.00 spelar Winnipeg hemma mot Pittsburgh. San Jose möter Colorado hemma i SAP Center at San Jose måndag 21 oktober 02.00.