Färjestad vann trots uppryckning av Grums

Matchen mellan Grums och Färjestad i J18 Regional väst herr slutade 5-6 (0-5, 1-0, 4-1). Bortalaget Färjestad gjorde en riktigt stark första period och ledde med 5-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Grums lyfte sig.

I matchen var det Färjestad som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom två mål av Lukas Andersson, ett mål av Samuel Eriksson, ett mål av Axel Lindberg och ett mål av Simon Näslund. Efter 7.10 i andra perioden slog Herman Kammarbo till, på pass av Linus Olsson och Isac Olsson och reducerade åt Grums. I tredje perioden var det i stället Grums som hade övertaget. Laget vann perioden med 4-1 men Färjestad kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Lukas Andersson gjorde tre mål för Färjestad.

Det här var Grums tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Grums ligger på sjunde plats medan Färjestad har förstaplatsen.

Nästa motstånd för Grums är Örebro Hockey J18. Lagen möts onsdag 2 oktober 19.00 i Behrn Arena.