Färjestad fortsätter vinna – 3-2 mot Brynäs

Segertåget fortsätter för Färjestad. Mot Brynäs hemma i Löfbergs Arena på onsdagen blev det seger igen. Laget vann med 3-2 (1-0, 2-0, 0-2) och har nu fyra segrar i rad i J18 Regional väst herr.

Brynäs assisterande tränare Filip Myrman:

– Vi möter ett bra lag idag. De är bättre än oss i två perioder sen ger vi det en riktigt bra chans i tredje där grabbarna korrigerar vissa saker som ger bra effekt. Surt att inte nå hela vägen ikapp.

Färjestad började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 54 sekunder slog Simon Näslund till assisterad av Tom Bjurman och Malte Pihlström. Färjestad startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Axel Lindberg och Simon Näslund. Simon Karlsson och William Hille Olsen reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Brynäs.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Brynäs är på tredje plats.

Söndag 29 september möter Färjestad Grums borta 13.00 och Brynäs möter Örebro Hockey J18 hemma 12.00.