Enköping vann mot Sollentuna

Enköping vann mötet i J20 Region öst herr på hemmaplan mot Sollentuna, med 4-2 (2-1, 1-0, 1-1).

Enköping tog ledningen efter 6.36, genom Ludvig Carlsson på pass av Lukas Nordström.

Sollentuna kvitterade till 1-1 efter 7.54, när Todd Tjernlund slog till framspelad av Denver Tauschek och Philip Jacobson.

Enköping tog ledningen på nytt efter 13.41, när Hugo Hedenfalk hittade rätt assisterad av Robin Merikanto.

Efter 10.14 i andra perioden slog Robin Merikanto till, framspelad av Eric Fränden och Tomasz Marzec och gjorde 3-1. Efter 5.57 i tredje perioden ökade Enköping på till 4-1 genom Felix Gustafsson.

Sollentuna reducerade dock till 4-2 genom Elias Sunebäck när bara en minut återstod att spela, och gav matchen spänning sista 13 sekunderna.

Det här betyder att Enköping ligger på åttonde plats i tabellen, och Sollentuna är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 26 oktober. Då möter Enköping Nyköping i Stora Hallen 11.30. Sollentuna tar sig an Göta Traneberg borta 17.30.